Kantoorruimte nodig

Regelmatig beschikbaar: 20 tot 300 m2 kantoorruimte!

Wij hanteren veelal korte en flexibele huurtermijnen. Het komt immers regelmatig voor dat onze huurders zich binnen ons pand dusdanig snel kunnen ontwikkelen en professionaliseren dat zij een grotere ruimte betrekken of zelfs het pand 'uitgroeien'! Daar zijn wij best trots op! Dit betekent ook dat er zeer regelmatig kleine en grotere kantoorruimten beschikbaar komen voor nieuwe huurders en groeikandiaten! Wees er wel snel bij en informeer tijdig naar de mogelijkheden, want er is volop belangstelling voor deze ruimten. Wij houden u graag op de hoogte van de ruimten die beschikbaar komen. 

Bedrijfsverzamelgebouw Ivestment

Ivestment op 't Harde is hét bedrijfsverzamelgebouw op de Veluwe. Met haar unieke locatie en flexibele inrichting is het bij uitstek de plek om professioneel te werken maar ook om verbindingen te leggen zodat business kansen worden vergroot.

Vanwege deze flexibele inrichting en aanwezige business kansen is Ivestment voor zowel startende ondernemers als reeds gevestigde bedrijven dé plek om te ondernemen. U kunt namelijk al een kantoor huren vanaf circa 20 m2. Maar ook een gehele vleugel huren tot circa 300 m2 behoort tot de opties. En mocht u in de toekomst willen uitbreiden of inkrimpen dan biedt Ivestment u die ruimte.

Het bedrijfsverzamelgebouw is zeer centraal gelegen aan de N309 op een uitstekende en bereikbare zichtlocatie nabij de A28 en het NS-station.

Krachten bundelen

Het doel van Ivestment is het zorgen voor de juiste faciliteiten en de mogelijkheid om deze te delen zodat een ieder hiervan profijt heeft. Want waarom zou u zelf investeren in deze voorzieningen als het gezamenlijk veel beter en goedkoper kan?

Faciliteiten
  • receptie
  • 4 vergaderrruimtes
  • kantine
  • aanhangwagen
  • elektrisch oplaadpunt
  • diverse reclameuitingen (portaalbord, overzichtsbord, reclamezuil en vlaggen)

 Interesse om één van onze huurders te worden? Neem dan contact met ons op. U kunt hier het contactformulier invullen of ons telefonisch bereiken op nummer 088 – 525 3535.